RSS

Dagboek deel 8

 

 

PICT0677

Hoi, daar ben ik weer.

Het weekend is voorbij en echt waar, ik heb het hartstikke naar mijn zin heb gehad.

Was heel gezellig met het baasje en het vrouwtje. We zijn regelmatig met z’n drietjes een bochtje om geweest. Heb ook weer heel wat gezien en meegemaakt. Maar moet zeggen, dat er maar weinig dingen zijn die echt indruk op mij maken, ben volgens mij nogal een koele kikker.

PICT0662

 

Heb ook leuk kennis gemaakt met wat hondjes in de buurt. Moest van te voren even laten weten dat ik Odin een ODH was, dan konden ze hier even rekening mee houden. 

Maar de meeste waren niet boos hoor en ik eigenlijk ook niet, ben alleen erg nieuwsgierig.

 

PICT0664

 

Langs de kant van het parkje waar ik met het vrouwtje wandel, daar staan allemaal van die leuke lange sprieten en die vindt ik me toch een partij gaaf, kan er zo lekker in bijten.

 

PICT0689

 

Nou dit is het weer voor vandaag, lekker veel foto’s van mij he. Het vrouwtje loop de hele dag met het foto toestel te rennen. Het baasje noemt haar dan ook oma kiekje, stom he.

 

PICT0695

 

Trusten !!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Een Reactie op “Dagboek deel 8

  1. Gina Westerhof-Ritsma

    2 mei 2011 at 17:46

    Vind `t heerlijk om je belevenissen te volgen,Odin.Je wordt al `n hele kerel,en je hebt gelijk,hoor,laat ze hier allemaal maar even weten wie je bent,en wie de baas is!Ben benieuwd naar wat je deze week weer allemaal mee maakt.Dikke knuffel van je reserve-vrouwtje.

     

Plaats een reactie