RSS

Dagboek deel 7

 

 

Nou, nou, het was me het dagje wel weer hoor. Ben helemaal gesloopt.

 

PICT0584

 

Vanmorgen heb ik eerst braaf uitgeslapen, voordat vrouwtje naar beneden kwam.

Ja en dan komt het he, ik moet plassen als een rund na zo’n nacht. En ik barst ook van de honger, dus ik los tegen het vrouwtje, met iets van, komt er nog wat van. Zegt het vrouwtje, nog even wachten hoor, het is nog geen tijd om te eten. Ja, wat weet ik daar nou van, kan toch geen klok kijken.

Toch maar blijven vertellen, dat ik uitgehongerd ben en ja hoor het lukte, waarschijnlijk begon het haar te vervelen dat geblaf van mij. Nou het was lekker, tjonge jonge, wat smaakt die hap vlees me toch ieder keer goed. Binnen 20 seconden heb ik mijn bak leeg.

Ja en toen later op de morgen, het was weer zo ver, wat haat ik dat ding. Heb nog nooit zo’n hekel aan iets gehad. Je mag drie keer raden.

 

PICT0628

 

Juist, dit ding, daar krijg ik zo de zenuwen van, dat ik zou willen dat mijn bench 5 meter langer was. Volgens mij lag ik onder mijn knuffels. Vrouwtje plaagt me er niet mee hoor. Dat zal ze nooit doen, maar ik vindt het zo’n rot ding en het maakt ook een vreselijke herrie.

Nou hou ik hier over op, want anders hou ik er nog een trauma van over, wil hem liefst zo snel mogelijk vergeten.

Nou, maar dan tussen de middag, de lunch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ottele nooie, hij was weer groot en lekker. Ik geniet er van met mijn ogen dicht. Waar ik het over heb ?  Mijn eendenek natuurlijk.

 

PICT0645

 

En toen in de middag kwam de verrassing. Staat ineens het baasje voor mijn neus.

Had hem de hele  week al niet gezien, dus ik dacht in de eerste instantie, wie is dit ?

En toen zag en hoorde ik het. Was ik even blij dat hij er weer was, moest gewoon een beetje plassen. Wat fijn was dit en vrouwtje vond het ook fijn.

Heb eerst lekker even met het baasje gespeeld en geknuffeld.

 

PICT0650

 

Ja, en wat er toen gebeurde, dat was weer even heftig. Ik ben vanmiddag voor het eerst met baasje en vrouwtje naar de hondendokter geweest. Nou dat was wel even wat hoor.

Het rook naar allemaal andere honden daar in die grote kamer. Heb wel even flink geblaft hoor, want er stonden ineens twee van zulke grote jongens voor mijn neus en aangezien ik niet bang voor ze ben, moest ik ze dat wel even vertellen

 dWuzpwUFoZkoUaTC4gpHQQ==                         dWuzpwUFoZkoUaTC4gpHQQ==

Ik moest wel een beetje bij het vrouwtje blijven, want ze is zoals altijd weer veel te voorzichtig met mij. Maar ik wilde wel graag overal even sniften, waar heb ik ander zo’n mooi zwart stopcontact voor..

Ze heeft niet door dat ik een hele gezonde ODH ben. Dat heeft die aardige man in zijn groene jas ook gezegd. Hij moest wel overal aan zitten, heeft in mijn oren gekeken en in mijn ogen. Hij heeft voor de rest ook overal aan gevoeld en een beetje gênant, ook aan mijn edele delen, (of ze er wel in zitten zei hij). Maar goed hij was heel tevreden en zei dat ik een pracht hond ben, maar dat wist ik al hoor. Verder heeft hij mij een prikje gegeven en iets vies in mijn neus gespoten. Ook heeft hij druppeltjes in mijn nek gedaan, voor de vlooien zei hij, dat klopt misschien wel een beetje, want af en toe heb ik wel wat jeuk.

 

PICT0654

 

Ook vertelde hij het vrouwtje en het baasje, dat hij me zo relaxt vond., omdat ik zo rustig was. Is voor mij niets bijzonder hoor, want ik ben gewoon een koele gast.  

 

PICT0655

 

Nu ben ik lekker moe en ga mijn luiken even dichtdoen, heb net een stuk gewandeld met het vrouwtje en het baasje, heb ook nog even gespeeld met een ander hondje. Nog kleiner dan ik, ja vergis je hier niet in he, deze was al 4 jaar, maar ik ben al groter en over een half jaar kan hij onder mij door lopen (geintje)

 

Ik groet jullie,

Odin de verschrikkelijke !!!!!!!!!!!!

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: