RSS

Dagboek deel 5

 

 

PICT0445 

 

Hoi, daar ben ik weer.

Hoe vindt je die kop van mij worden, ik mag er best wezen vindt je niet ?

Was hier lekker even aan het bunkeren, weer een eendenek, is een aanradertje, echt waar, ze zeggen dat mensen ze ook goed kunnen eten, dus ik zou zeggen, probeer het eens.

Met het eten hebben we geen probleem hoor, of eigenlijk wel, want ik barst ieder keer van de honger, sta een uur van te voren al te schooieren om mijn prakje.

Weet ook niet hoe dat komt hoor, af een toe krijg ik wel een beetje extra van het vrouwtje, maar ze zegt ik moet ook niet te veel hebben, anders ga ik er uitzien als het vrouwtje zelf.

                                      mensen_dikke_vrouw_met_milkshake

 

Maar het duurt wel lang hoor, op mijn bak wachten, lig meestal in de keuken op de hoek, om te zien of ze nog geen aanstalte maakt. En als het me te lang duurt ga ik gewoon flink blaffen, net zo lang tot ze naar de keuken gaat !!

 

Geen stijl honger

 

 

O ja moet je nog wat vertellen, ik kan al hartstikke goed aan de riem lopen, loop nog wel een beetje van links naar rechts, zodat vrouwtje zich regelmatig moet vast grijpen om niet op haar snufferd te gaan, maar dat leren we nog wel zegt ze als we wat groter zijn.

Blijf ook al netjes staan als ze mijn riempje om moet doen, maar vindt het te gek om het riempje even tussen de tanden te klemmen, kan ik er zo lekker aan scheuren.

Over tanden gesproken, lekker even in vingers bijten is ook leuk joh, ja moet toch even proeven wat voor vlees je in de kuip hebt. Maar af en toe doe ik het wel een beetje hard en dan zegt vrouwtje bijna huilend au, en dan kijkt ze zo zielig, dus daar schrik ik wel een beetje van en dan laat ik maar los en dan geef ik haar snel een likje, want dat is wel wat sneu vindt je niet.

 

Nou dat was het weer voor deze keer, zou zeggen, het allerbeste en tot de volgende keer.

 

Houdoe  Odin

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: