RSS

Dagboek deel 3

 

 

PICT0405

 

Nou je ziet het wel he, dit weer hebben we al dagen, dus alles relaxt aan doen. Af en toe een beetje eten, een beetje plassen en poepen. Een paar keer per dag een klein bochtje om en dan s ’avonds  als het wat koeler wordt, dan krijg ik de riedel in de kont en gaan we los. Dan halen we eerst de hele bench leeg, daarna geven we iedereen uit de bench een pak op hun duvel, zodat ze als ik straks op bed moet niet te veel praatjes hebben. Probeer dan nog alle kleedjes en matjes die ik maar kan vinden rond te maken. Niet te vergeten alle veters uit de schoenen te halen, is ook leuk joh, moet je ook eens proberen.

Vanmiddag had het vrouwtje een verrassing voor me, een gigantische eendenek, tjonge jonge, wat een knoeper was dat en lekker, ben er zeker een half uur mee bezig geweest.

Krijg je trouwens wel dorst van en daarna was ik gesloopt, want het is wel vermoeiend hoor, zo’n lange jonge.

 

PICT0452

 

Later toen het weer wat koeler werd, heb ik met de buurkinderen gespeeld met mijn nieuwe bal, daar zit een piepje in, leuk joh.

Kan trouwens wel irritant zijn hoor zo’n piepje. Heb zo’n kip als speelgoed en daar zit een rot piep in, kan dat ding niet uitstaan en ram hem dan regelmatig in elkaar. 

 

PICT0418

 

Nou jongens, dit is het weer voor vandaag, ben gesloopt, hopelijk wordt het de komende dagen wat koeler, dan heb ik het waarschijnlijk iets beter naar mijn zin, want met die prachtige bos zwarte haren van mij is het slecht vertoeven in de zon.

 

Tot de volgende keer, ga straks lekker tjillen in de bench.

 

Laat trouwens baasje en vrouwtje lekker door slapen s ’nachts, maar vindt een om een uur of zes s ’morgens welletjes geweest, dus dan ga ik lekker met mijn kouw bot tegen de tralies van de bench slaan, dan worden ze vanzelf wel wakker.

 

De mazzel.

 

ODIN

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: