RSS

Dagboek deel 17

 

Hoi, hier ben ik weer. Het gaat te gek met mij, ik groei als kool en het eten is niet aan te slepen. Mijn vrouwtje sjouwt zich zelf en breuk aan dozen KVV. We gaan dan ook al voor bijna drie pakken per dag, en we zijn er nog niet hoor, want iedere week krijg ik er weer wat bij.  Maar mijn honger is ook niet te stillen. Vrouwtje is me nu aan het leren, dat, als ze met het eten bezig is, ik niet meer bij het aanrecht opsta. Ik ben al zo groot, dat ik al halverwege het aanrecht kom, zei het toch al, ik groei als een gek. Moet dan van het vrouwtje gaan zitten en dan af, ik weet het wel hoor, wat af is, maar ik zie dan maar een ding en dat is mijn bak. Vrouwtje, en dat vindt ik niet leuk van haar, loopt dan weg, als ik dan wat oost indisch doof ben. Schrik dan wel, van oh jeh daar gaat ze, dus wat doe ik dan, snel liggen, dat snap je toch wel. Want dan komt ze weer terug, zegt braaf, dan krijg ik mijn prakkie en dan gaan we los op die bak.

Odin potten 2

Hoe vindt je deze foto, kan je zien hoe groot ik aan het worden ben, hier heb ik net een spurt achter de bal aan gedaan, zie je ook wel, want mijn tong hangt bijna op de schoenen.

Odin potten 4

Deze is ook leuk he, in volle draf heet dat.

PICT1077

Deze foto is samen met een nieuwe vriendinnetje, heb ik ontmoet op de Potten bij het Sneekermeer, kan je nagaan wat een grote kerel of ik al wordt, mijn vriendinnetje is al 2 jaar.

Odin potten 3

En deze vindt de baas mooi, hij vindt met hier zo mooi staan, beetje gelijk heeft hij wel, vindt je niet?

 

Hier, als laatste nog een foto, ik was het er niet mee eens, dat deze in mijn dagboek kwam, maar het vrouwtje had hem er al instaan, voor dat ik het in de gaten had. Nou zeg nu zelf, dit ben ik toch niet, zo’n kop heb ik nog nooit getrokken. Volgens mij is het een ander. Schaam me rot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PICT1012

 

Nou ik stop er maar mee, ik ga de bens in en onder mijn kleedje liggen, zoiets wil je echt niet zien !!

In schaamte groet ik jullie,  Odin

Advertenties
 

3 Reacties op “Dagboek deel 17

 1. Sjoukje de Jong

  23 juli 2011 at 01:09

  Arme Odin, ligt hij nog steeds onder zijn kleedje :))))

   
 2. Gina

  3 augustus 2011 at 13:16

  Odin,ik moet hier toch even op reageren.In dit deel van je dagboek staat dat je je rot schaamt,NOU,daar heb ik gisteren helemaal niks van gemerkt!!!Je hebt me de stuipen op `t lijf gejaagd,en ik moet nu toch echt `ns even het een en ander duidelijk maken:mijn baasjes kunnen dan wel je pleegouders zijn,`t zijn MIJN baasjes,en dat huis is MIJN huis en MIJN terrein!De volgende keer wil ik graag dat je gewoon achterom komt,zodat ik me uit de voeten kan maken,ja?Gisteren ben ik van de schrik weggerend,maar de volgende keer kun je `n pets om je oren krijgen(en die zijn moeilijk te missen!),oké?Ik snap dat je hier regelmatig over de vloer komt,maar ik hoef dat nog niet leuk te vinden,en dan ga ik lekker naar boven,lekker rustig daar!

  Met onvriendelijke groet, Sheeta

   
 3. Gina

  3 augustus 2011 at 19:33

  odin wat heb jij toch een relaxed leventje je eten hoef je zelf niet eens klaar te maken,je mag lekker laat op bed en iederedag ga je lekker met je baasje of vrouwtje een stukje lopen.
  lux leven hoor!!!
  Heerlijk!!
  maar je word al groot hoor eerst ben je een minie hondje en nu ben je al best wel groot!!
  mijn voeten vond je eerst ook heel interesant hé hahaha (alleen als ik slippers aan heb)
  leuk dagboek hoor!!

  xxxx je buurmeisje Celyn

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: