RSS

Dagboek deel 16

 

Hallo allemaal, hier ben ik dan weer na een hele tijd. Ik weet het het heeft een tijdje geduurd, maar ja, je moet ook maar genoeg te vertellen hebben. Nu heb ik langzamerhand weer wat nieuws, dus dat moeten jullie maar even aanhoren. Allereerst wil ik jullie laten zien wat voor gigantische knappe vent of ik aan het worden ben.

Klik even op de foto’s om het verschil te zien, van het moment dat ik hier kwam, toen was ik 9 weken en nu, ik ben nu 19 weken.

 

PICT0388

PICT1042

 

Nou, zeg nou zelf, wat een verschil he.

Even terug komen op mijn laatste pagina van het dagboek, ik vertelde dat vrouwtje en ik besloten hadden om te stoppen met de puppy klas, nu dat is ook gebeurd. Maar vrouwtje en ik zijn naar een andere school gegaan en ik moet zeggen dat is prima gegaan. Was wel verschrikkelijk zweten, meer voor het vrouwtje als voor mij, maar het was wel gezellig en ik mocht daar tenminste dingen doen. We hebben dan ook op 30 juni ons Puppy certificaat gehaald met goed gevolg. Het had misschien iets beter gekund, maar ik rook met het examen ook zoveel lekkere honden plasjes op de grond, dat ik had moeite om mijn kop erbij te houden. Maar ja zeg nou zelf één zesje, een kniesoor die daar oplet.

 

IMG_0002IMG_0001

 

Nou en dan gaan we als het meezit, met zijn tweetjes in september weer door voor ons volgende diploma.

Maar ik moet zeggen, doe erg mijn best, als ik samen met het vrouwtje buiten loop, weet ik eigenlijk al een heleboel woorden en weet ook wat ze bedoeld. Ben af en toe wel een beetje oost indisch doof, zoals het vrouwtje zegt, maar doe een heleboel voor een lekker koekje, want die heeft het vrouwtje altijd in haar zak zitten.

Moet jullie nog wat vertellen wat vorige week gebeurd is, je mag drie keer raden wat dit is op de foto.

PICT1017 

Heb ik gedaan, niet expres hoor, het ging per ongeluk. Baasje en ik waren zo lekker aan het spelen op het veld met de bal en de baas had de bal snel achter zijn rug gedaan en ik sprong ernaar, want ik zag het niet goed.

Ja mis, was wel geen wereldnieuws, maar wel een beetje diep, dus vrouwtje zei je moet maar even een tetanus prik gaan halen, want je weet maar nooit. En toen heeft de mensen dokter er een hechting in gedaan en de baas twee prikken gegeven. Moest vrouwtje wel stiekem om lachen, flauw he.

Staat wel stoer toch, zo’n pleister, het baasje was niet boos op mij hoor, want ik kon er eigenlijk niets aan doen, maar mijn hoektanden zijn ook nog zo scherp, het lijken wel naalden zegt het vrouwtje, want die had ik gisteravond, ook per ongeluk weer te pakken, dus die zegenen de dag dat ik ga wisselen en mijn grote honden tanden krijg.

Ik krijg ook al mijn grote honden haar, moet je maar zien op de foto, boven op mijn rug, het wordt zwart-blauw met golven, volgens het vrouwtje. Mooi he.

PICT1025

 

Nou dat is het weer, toch wel aardig wat nieuws bij elkaar dacht ik zo.

Zie jullie de volgende keer en bedankt voor jullie aandacht.

 

De groeten ODIN PINTO VAN MARJANS MEUTE

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: