RSS

Dagboek deel 15

 

Hoi vrienden, van het dagboek. Hier weer een update van dit honden persoontje.

Alles gaat uitstekend hier. Ik groei als een gek. Vorige week ging het een beetje snel, ik was in een week 1,7 kg aangekomen. Dat is een beetje veel vindt je niet. Vrouwtje heeft me iets minder voer gegeven, waar ik uiteraard niet blij mee ben, sta normaal al bij de keukenkastjes op, als ze mijn prakkie klaar maakt, nu wil ik wel op het aanrecht springen van de honger. Maar het is voor een goede zaak zegt het vrouwtje, want als ik te hard groei, kan ik groeipijn krijgen en dat willen we niet. Dus ik leg me er maar bij neer.

 

andersvoer-vers-vlees-voer-marktgigant2

 

Ja, nog wat nieuws, we gaan niet meer naar puppy klas. Vrouwtje had er flink de balen van en ik heb er ook geen problemen mee. Ik mocht daar niets, ook niet spelen met andere puppy’s, dus ik was en dat weet ik zelf ook wel, de meeste tijd hartstikke klierig. Verveelde me ook te pletter, dus ik deed niet anders dan blaffen, want ik wilde los en dat mocht daar niet, stom he. Heb ook twee keer een uitbrander gehad van die grote hond, maar dat was die meneer zijn schuld, want die zei tegen zijn hond dat hij mij moest pakken. Nou je kan je wel voorstellen dat vrouwtje hartstikke pist was, dus die zei, we gaan er niet meer heen en mijn goedkeuring heeft ze hoor, we doen het wel met zijn tweetjes, het vrouwtje en ik. Het gaat echt wel goed hoor en als ik een goeie bui heb, dan wil ik best wel luisteren en loop mooi naast het vrouwtje, ga al zitten als ze het zegt en ook liggen, die woorden weet ik al.

Vrouwtje vertelde me vandaag, dat ze ook een nieuwe bench heeft gekocht, want ik groei langzamerhand uit deze bench, kan je nagaan wat een gigant ik aan het worden ben, als ik lig en rek me uit, dan steken mijn tenen voor en achter uit de bench en als ik zit dan komen mijn oren er boven uit. Dus, ik ben benieuwd, van de week komt hij, als ze er maar al mijn knuffels ingooit, want die kan ik niet missen.

 

knuffels

 

Ja en dan nu het hoogtepunt van de week, we zijn gisteren naar mijn grote vriend Bas geweest . Wat was dat tof, hij was ook blij om mij te zien, we hebben geweldig gespeeld in de tuin bij Bas. Het vrouwtje van Bas die riep ieder keer, mijn buxussen, want die had ze er nieuw ingezet, maar ja wie hoort die wanhoopts kreten in de hitte van het spel, wij niet hoor, dus we raceten er regelmatig doorheen. Maar het viel later wel mee hoor. 

In ieder geval, hier onder een stel mooie foto’s van ons die Bas zijn baasje heeft gemaakt en het vrouwtje als filmpje op de site heeft gezet, ik zou zeggen, veel kijkplezier en tot de volgende keer.

 

 

 

De reutel en tot kiekens ODIN

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: