RSS

Dagboek deel 14

 

Hallo allemaal daar ben ik dan weer.

Ik weet het, het heeft een tijdje geduurd, maar er is niet zoveel nieuws te vertellen, alleen dat het hartstikke goed gaat met mij.

PICT0963

 

Je ziet het wel he, ik wordt met de dag knapper, zeggen het baasje en het vrouwtje.

Zeg nou zelf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

K9TopDogTagL 

 

(ahum) In ieder geval, heb toch nog een nieuwtje, de baas is nu iedere dag thuis, ik vindt dat hartstikke gezellig, ik weet nu al, als vrouwtje zegt, (DAAR KOMT HET BAASJE), dan sta ik al bij de deur, Ja, vergis je niet in mij,  ben aardig bijdehand hoor.

Begin af en toe ook wat beter te luisteren als we aan het wandelen zijn, vindt het nog wel moeilijk hoor, er is ook zoveel te zien buiten.

Vrouwtje krijgt het af en toe wel op haar zenuwen van mij zegt ze, ik kan namelijk nergens vanaf blijven, moet alles proeven wat er op straat en in het parkje ligt.

Af en toe knabbel ik ook op steentjes en dat vindt het vrouwtje doodeng, ze wordt dan ook wel eens een beetje boos op mij en roept knetterhard los, meestal schrik ik me het apezuur en laat spontaan los wat er op dat moment tussen mijn kiezen zit.

Snap het ook wel een beetje van het vrouwtje want die is bang dat ik ze opeet, maar meestal spuug ik ze uit, krijg anders zo’n volle pens als ik al die keien opeet.

Maar ja alles smaakt weer anders, poep eet ik niet, alleen wat eenden poep, maar ja jullie weten het, dat  doet me weer aan die nekken denken.

En niet te vergeten, ik heb altijd zo’n verschrikkelijke honger, ik  krijg nu drie maaltijden per dag van het vrouwtje.

 

Gisteren weer naar de hondenschool (puppyklas, moet toch wat lijken) geweest, was wel vermoeiend hoor.

Ik was een beetje brutaal tegen de grote baas van de hondenschool.

 

foto12

 

Nou dat heb ik geweten, voor dat ik het in de gaten had, lag ik op mijn rug en kreeg een flink pak op mijn lazer.

Was er ook niet blij mee,  maar het zal wel komen omdat ik af en toe een grote bek heb tegen de volwassenen van de hondenwereld.

Vrouwtje zei, en dat vond ik niet leuk van haar, dat zal wel eens meer gebeuren, dat je klappen krijgt, moet je maar leren om je grote bek te houden. 

Nou ben wel geschrokken hoor, maar ja jullie kennen me, ik wilde gelijk terug rammen.

Maar toen heeft het vrouwtje me terug gehouden en dat is maar goed ook, want anders had ik hem het hele veld laten zien.

 

Ja nog wat leuks, ik weet nu hoe ik het baasje gek kan krijgen, hier mee:  tennisbal en het mooie is, in die van mij zit een piep, nou wil jij niet weten hoe leuk of dit is.

En ik moet daar regelmatig flink op oefenen, af en toe wel een half uur.

Vindt wel dat de baas niet zo moet zeuren hoor, die man kan nergens meer tegen, ik moet mijn kaak spieren toch sterk maken.

Vrouwtje heeft en dat vindt ik wel jammer  mijn grote bal uit de bench gehaald, ze heeft wel een beetje gelijk, want het wordt een beetje krap in mijn hol, ik wordt ook al zo’n knoeperd van een hond, dus geen pup meer he, dat wil ik niet meer horen, ik krijg allemaal al grote hondenharen, dus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ben van de week ook even mee geweest naar de baas zijn werk, mocht even op audiëntie komen, was wel geinig, iedereen vond me leuk, maar dat ben ik toch ook, één man kende ik wel, die heb ik al meer gezien, dus die heeft even een likje gekregen, vrouwtje zei dat het mijn peetvader is, wat dat nou weer betekend, zal wel goed zijn.

 

Nou dit was het weer voor deze week, ik groet jullie allemaal en wens jullie een lekker zonnige week en voor mij natuurlijk ook, want dan mag ik weer in bad.

JOEPIE

 

PICT0941

 

Een lebber van Odin

Advertenties
 

2 Reacties op “Dagboek deel 14

 1. pity

  25 mei 2011 at 19:21

  Om op te vreten !

   
 2. Sjoukje de Jong

  29 mei 2011 at 11:23

  Geweldig verhaal weer !!!!!!!

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: