RSS

Dagboek deel 13

 

 

Odinnetje

 

Het is weer weekend en gisteren is baasje weer thuis gekomen. Nou zal je vertellen dat ik weer blij was, heb eerst even een potje gejankt en lekker even mijn plasje laten lopen in de gang en over de baasje zijn schoenen. Kon er echt niets aan doen, ik ben uiteindelijk nog maar een pup en heb nog niet zo’n goeie beheersing over mijn blaas. Vrouwtje was niet boos hoor, die heeft het snel weer opgeruimd, dat doet ze stiekem zodat ik het niet zie, maar ik zie het wel. Voor de rest doe ik nooit wat in huis hoor.

Hier onder weer wat foto’s van mij op puppy cursus, samen met het vrouwtje. Het was wel weer een beetje zaai, maar wel beter als vorige week. Met mij zitten er maar twee puppy’s in de klas, vrouwtje vindt dat niet erg, want dan hebben ze meer tijd voor ons zegt ze.

 

PICT0754PICT0752

 

Het lijkt als of ik hier heel braaf zit en dat doe ik op dit moment ook wel, maar meestal heb ik de kriebels in de kont en wil het liefste spelen en dan blaf ik en trek ik als een gek want ik wil los. Vrouwtje moppert al dat ze last krijgt van haar slijmbeurs, We deden het dit keer niet slecht zei het vrouwtje, we hebben ook flink geoefend van de week. Vrouwtje heeft een klikker en als ik iets goed doe, zoals zitten of af liggen, dan klik ze en dan krijg ik daarna een klein snoepje van haar, dus je kan je wel voorstellen dat ik het iedere keer probeer beter te doen.

 

PICT0757

 

Ik moest ook door een rond ding heen, maar dat was koekie, want thuis hebben we een hele grote tunnel en daar race ik altijd door heen, dus dat kleine ding op school was voor mij een makkie.

 

PICT0884

 

Dit is een van mijn lievelings speelgoed dingen, samen met een bruin rond ding wat ik van het vrouwtje heb gekregen, die gooit ze dan weg en dan gaat dat ding heel hard rollen, en als het waait, dan rolt het vanzelf, leuk joh. Af en toe doet vrouwtje er water in en een bal, dan moet ik de bal eruit halen en dan stop ik mijn hele kop erin.

 

PICT0890

 

Hieronder ter afsluiting nog even een foto op vrouwtjes verzoek, vindt ze zo lief zegt ze, ik ben hier een stuk buffelhuid aan het slopen. PS ze vindt mijn oren hier zo mooi, ik ben net een vleermuis met die grote oren en heb ook van die dikke poten, vindt ze leuk, gek he.

Allemaal een lekker weekend en tot de volgende keer.

ODIN

 

PICT0831

Advertenties
 

Een Reactie op “Dagboek deel 13

  1. pity

    22 mei 2011 at 09:16

    Super !!!!!

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: