RSS

Dagboek deel 11

 

 

PICT0728

 

Hoi allemaal.

 

Wat een te gek weekend heb ik gehad. Eerst kwam baasje thuis, ik zag en hoorde gelijk dat hij het was, nou dat wil je niet weten, hoe blij ik was, ging er gewoon van op mijn rug liggen, zo te gek vond ik het dat hij er weer was.

 

PICT0744

 

Heb daarna lekker even buiten gespeeld en in het zwembad gelegen, want het was weer heerlijk weer.

Lag eerst bovenop het zwembad, dat was wel een beetje dom dacht ik later, maar ja, had ik het in de gaten dat er nog geen water in zat en dat het er aan de andere kant in moest. Dus wat deed dat lieve vrouwtje, snel een emmer water halen, zodat ik er lekker in kon plenzen.

 

PICT0719

 

Heb ook nog een leuke speeltunnel gehad van het vrouwtje, ja, dat mens heeft een geld voor me uitgegeven, belachelijk gewoon. Maar ik moet je zeggen, het is wel een leuk ding, ik vlieg er aan de ene kant in en met een rotgang er de andere kant weer uit, echt lachen. Nou je ziet het al aan de foto he, ik gebruik hem ook als zonnescherm als het warm is, heb ik zelf bedacht, ben ik een slinpie of niet.

 

PICT0729

 

Goed, en toen was de puppyklas daar, tjonge, jonge, wat een tegenvaller was dit. Heb ik daar bijna een uur op mijn stuit rik moeten zitten, wat duurde dit lang. En ik maar denken dat ik lekker met andere pups kon spelen, nou dat kan je wel vergeten. Niks van dit. Gewoon een uur wachten, tot we even naar buiten konden en dan nog niet los mochten. Had flink de pest in. Maar ja, hopelijk is het de volgende keer beter. Ik heb er nog een schorre strot van, zo heb ik geblaft, want ik wilde zo graag. Heb me er op een gegeven moment maar bij neer gelegd, wat moet je anders. Kreeg wel een paar koekjes van die aardige mevrouw, die moest mij, zoals ze zei, als proefkonijn gebruiken en dat deed ze met een klikker, zij klikken tot ik keek en dan kreeg ik een klein snoepje. En toen kreeg ik haar door, van, o moet dat zo, dus dat ging hartstikke goed op het laatst.

 

Hondenschool

 

Maar nog even tussen haakjes, ze vonden me wel mooi allemaal. En zeg nou zelf ik ben toch ook een gigantische spetter. Of niet ????????????

 

mooi 2

 

De mazzel ODIN

Advertenties
 

3 Reacties op “Dagboek deel 11

 1. Gina Westerhof-Ritsma

  8 mei 2011 at 21:09

  En dat ben je!!!

   
 2. pity

  9 mei 2011 at 09:06

  toppie !

   
 3. Sjoukje de Jong

  10 mei 2011 at 23:46

  Prachtig die poot op Leo zijn hoofd.

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: