RSS

Dagboek deel 1

 

 

Het begon zo:

Dinsdag 19 april 2011

( Het nieuwe vrouwtje heeft mij dit allemaal verteld, toen ik wat gewend was.)

Ruimschoots van te voren moest natuurlijk het halve huis omgebouwd worden, want ik moest komen. Wil jij niet weten, wat voor drukte of die mensen voor mij gemaakt hebben, zwaar overdreven hoor. Had met wat minder ook wel genoegen genomen, ben niet zo veeleisend.

Beetje liefde, af en toe lekker spelen en natuurlijk mijn prakje op zijn tijd en daarna lekker een bochtje om, meer hoeft een hond toch niet !!!!.

Nee hoor, kamer omgebouwd, eethoek eruit, bench erin, een enorme bak speelgoed, overal kleedjes, anders wordt het te glad voor mij, overdreven hoor.

Geef maar wat te kluiven, daar heb ik genoeg aan.

 

clip_image002

Ja een toen was die beruchte dag daar, een trauma. Hoop het snel te vergeten.

Wordt ik in een paar vreemde armen geduwd, het andere vrouwtje was wel aardig hoor, maar ik kende haar helemaal niet.

 

clip_image003

 

Odin - Pinto

 

Daarna wordt ik in een ding gezet dat een hoop herrie maakt en wat nog veel erger is,

ik zie mijn moeder en broertjes en zusjes ineens niet meer en het vrouwtje die mij zo vertrouwd is en mij altijd knuffelde.

Het stinkt hier ook erg, het andere vrouwtje probeert mij wel te troosten, maar ik wil dit niet, wil terug, HELP, denk dat ik maar een lekker potje ga piepen en janken !!!

 

clip_image004

 

Na een tijdje in dat stinkding te hebben gezeten, kwamen we aan, bij wat mijn nieuwe huis moest worden, moet zeggen, was wel erg nieuwsgierig naar mijn nieuwe roedel.

Mijn nieuwe baasje en nieuwe vrouwtje hebben me eerst lekker met rust gelaten, zodat ik rustig de boel een beetje kon verkennen. Lekker bakkie water gehad, want ik stierf van de dorst, wat wil je ook, ben onderweg hier naar toe, die helft van de tijd aan piepen en aan het hijgen geweest en geprobeerd mijn nieuwe vrouwtje het vel uit haar nek te krijgen, dus daar krijgt een hond dorst van. Kreeg toen van mijn nieuwe vrouwtje een dikke knuffel en een pens staafje, dus daar ben ik eerst maar even op los gegaan en heb lekker even liggen tjillen in de tuin.

 

clip_image005

 

Ja en toen die beruchte eerste avond hé. Ik trapte er echt niet in hoor, bench is goed, maar niet het deurtje dicht. Dat hadden ze toch moeten weten, hij was ook zo weer open hoor. Heb het flink op een janken gezet en toen wilde ze wel, dus het vrouwtje heeft me met bench en al (met het deurtje open,) tegen de bank aangeschoven en is zelf op de bank gaan liggen. Zo nu en dan even een klein piepje en dan sprak ze me geruststellend toe.

Ik had het snel door hoor, hoe ik haar aandacht moest trekken. Ja, want we zijn uiteindelijk een ODH en aardig uitgenast. Komen ze nog wel achter, als ze me beter leren kennen.

Heb uiteindelijk redelijk goed geslapen (vrouwtje wat minder, was ook sacherijnig de volgende dag) Al met al, begin ik het toch wel leuk te vinden hier. Goed hotel, eten is prima, bedden oké en de bediening top.

 

Welterusten tot morgen . clip_image006

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: