RSS

Dagboek deel 4

 

 

PICT0439

 

 

Hallo allemaal, daar ben ik weer.       hond%20KL%201%20kwispelt%20

Ja jullie zien het goed, ik begin al een hele kerel te worden.

Dat laat ik ook regelmatig merken, af en toe loopt er een kind hard achter de schutting  langs en dan moet ik ze even vertellen dat ik het niet mee eens ben, want ik schik me het apezuur, dus wat doen we dan, wat een goeie waker doet zoals ik er één ben, BLAFFEN.

Is niks mis mee hoor, ze moeten toch even weten dat ik hier de baas ben als het baasje er niet is.

Ben dan wel net 8 weken, maar ze moeten hier in de buurt toch wel even weten, dat ik straks de boel hier ga overnemen, dus als we gaan plassen, dan tillen we regelmatig even het pootje op, of we schrapen wat modder naar achteren als we onze bruine jongen gedeponeerd te hebben.

 

PICT0453

 

Aan bovenstaande foto, zie je natuurlijk wel wat we gedaan hebben vanmiddag he, naar het zwembad geweest. Was te gek, met die warmte. Dat was me toch een partij leuk, er zat jammer genoeg niet zoveel water in, maar ja, vrouwtje he, die is veel te voorzichtig met me, zwaar overdreven hoor. Maar ik kon er in ieder geval lekker in plenzen. En ook in happen, dus wat krijg je dan, wateroverlast, dus ging op een gegeven moment maar midden op het terras plassen, want ik hield het niet meer.

 

PICT0468 

 

Je kan er trouwens ook lekker in zitten, koelt je roosje wat af, want alles is echt warm.

Over plassen gesproken. ik laat nu regelmatig aan het baasje of vrouwtje weten als ik een sanitaire stop moet maken, vinden ze hartstikke fijn, dan piep ik even of ik ga even voor de deur staan, daar zijn ze heel blij mee hoor, ik krijg dan ook regelmatig een knuffeltje hiervoor. Af en toe vergeet ik het nog wel eens hoor, maar ze zijn daar nooit boos om.

Zal ik je nog eens wat leuks vertellen, ik weet nu langzamerhand ook dat ik ODIN heet, ik hoor het niet altijd hoor, ben ook wel eens bezig om mijn knuffels op hun donder te geven, ja en wie luistert er dan wel naar, in de hitte van het gevecht.

 

Ga nu weer stoppen, want ik krijg me toch een lucht in mijn neus, volgens mij is vrouwtje diner aan het maken en ik barst weer van de honger, wat dat betreft kan ik wel een halve koe op. Zou zeggen tot weerziens.

 

Een poot van Odin        images

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: