RSS

Dagboek deel 2

 

 

PICT0404

 

Ja wat moet ik nu over deze dag vertellen. Een dag vol impressies, overwinningen, maar vooral heftige dingen. Het is best leuk hier, vrouwtje was een beetje chagrijnig, maar dat kwam omdat ik vannacht toch een beetje druk ben geweest in de bench. Maar ja wat wil je ook, had ze er een heet schapenvachtje in gedaan, wat voor mij veel te warm is. Wat denk ze, dat ik een of ander pinchertje ben of zo. Ben een ODH met een lekkere vacht en ik kan me zelf wel warm houden, heb daar geen schaap voor nodig. Anyway, heb het ontzettend leuk gehad met mijn nieuwe speeltjes, in de bench liggen allemaal lekkere grote knuffels, doet me een beetje aan thuis denken, samen met mijn moeder, broertje en zusjes. Het eten is ook prima hier, was alleen een beetje aan de dunne, deed een beetje zeer aan mijn roosje op een gegeven moment. Maar dat is nu weer oké hoor.

O ja, mijn buurmeisje kwam nog even gezellig langs, ze was wel lief hoor, maar ze pakje me even bij mij snorharen. En aangezien ik die dingen pas heb en er zuinig en trots op ben, heb ik me maar even terug getrokken, maar ik ben niet boos geworden hoor, want ach, ze is nog maar een baby en ik ben al bezig om een grote vent te worden.

 

PICT0410

 

Heb ook eigenlijk niet zoveel gedaan vandaag, was een warme dag. Heb het grootste gedeelte van de dag een beetje liggen niksen. Later op de dag even lekker gespeeld met het vrouwtje samen met een grote bal. Wist eerst niet precies wat ik er mee moest doen, liep er maar een beetje als jan doedel achteraan. Op een gegeven moment had ik het door, en nam regelmatig een snoekduik op dat achterlijke ding. Daar werd ik wel een beetje moe van op een gegeven moment, dus ben toen even uit gaan puffen onder de stoel op het terras. Ja, en toen kwam dat rottige moment weer he, de bench !!!!!!!

Ben er nog in gestonken ook, baasje legde twee kleine koekjes achterin, tussen mijn knuffels, de verleiding niet kunnende weerstaan dook ik naar het achtereind van mijn bench en je kan het wel raden, het deurtje dicht.  En wat moet je dan, even lekker piepen, waarop mijn baasje een klap tegen zijn stoel aangaf en ik me het apezuur schrok, en gelijk mijn bek dichthield. Heb eerst maar even liggen nadenken wat het beste was, kwam er toen achter dat ik me hierin maar moest berusten. Baasje heeft me niet in de steek gelaten hoor, hij heeft op de bank geslapen, dus helemaal alleen heb ik me niet gevoeld. Maar wat kan die man snurken zeg, werd er moe van, dus ben ook maar lekker gaan slapen.

Nou dat was het voor vandaag, hopelijk is het morgen wat spannender, maar het was toch wel een fijne dag, ga me al aardig thuis voelen hier.

 

PICT0407

 

Oant moarn

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: