RSS

Mijn hond leeft in dit huis

 

PICT0609

 

“Mijn hond leeft in dit huis. Je bent welkom om me te bezoeken wanneer je dat maar wil, maar misschien is het best dat we een aantal zaken afspreken. Je kan verwachten dat er een aantal hondenhaartjes aan je kleding zullen kleven. Ik probeer elke dag te stofzuigen, maar ja… ook de hond leeft hier.

Hij zal wellicht eens tegen je aanleunen en je eens aanporren, maar hij doet dit omdat hij van mensen houd en “goedendag “ wil zeggen. Als je dus van jezelf denkt, dat jij te goed bent voor zijn liefde, ben je hier wellicht niet op de juiste plek want dit huis is ook zijn huis.

Mijn hond is welgemanierd en proper, maar als je een van die mensen bent die denken dat alle dieren onhygiënisch zijn en ruiken ben je hier niet gewenst. Je bent dan niet het soort mensen waar ik mee geassocieerd wil worden. Als je geen geblaf kan verdragen, zal mijn huis trouwens voor jou niet de meest comfortabele plaats zijn.

Verwacht niet van mij, dat ik de hond ga opsluiten tijdens je bezoek. Ik heb mijn hond goed getraind, dus hij zal je niks doen dan eens vragen om over zijn hoofd te wrijven. Er is dus geen enkele reden, om hem weg te stoppen, waardoor hij denkt dat hij onterecht worden opgesloten zonder enige reden. Dat zou pas wreed zijn!

Als je binnenkomt, pas dan op dat je niet struikelt over een speeltje of een bal. Het zijn de schatten van mijn hond en ik zal ze niet wegstoppen, enkel om te tonen dat mijn huis proper is. hij weet namelijk steeds waar hij zijn speeltjes kan terugvinden. Deze speeltjes kunnen voor jou misschien belachelijk lijken, maar voor hem zijn ze van goudwaarde.

Begrijp je dat dit ons huis is ? We hebben samen al heel wat beleeft in dit huis sinds hij hier als klein puppy kwamen binnengestrompeld. Sinds die tijd heb ik hem opgevoed tot een gemanierde en zindelijke hond.

Ik ben zeer fier op mijn hond. Ik beschouw hem als mijn beste vriend. Hij heeft sinds zijn aankomst niks anders gedaan dan me liefde en vriendschap gegeven. Hij was altijd aan mijn zijde als ik ziek was en in alle goede en slechte tijden. Ik wil natuurlijk deze liefde en vriendschap terugbetalen door heel goed voor hem te zijn.

Probeer te begrijpen dat ik niet onbeschoft wil zijn tegen jou, maar dat ik enkel wil opkomen voor de rechten van mijn beste vriend.”

 

dreamstime_11290714%20picture%20of%20lots%20of%20dogs%20together

Advertenties
 

4 Reacties op “Mijn hond leeft in dit huis

 1. Gina Westerhof-Ritsma

  4 mei 2011 at 10:02

  En zo is `t!!!!!

   
 2. Pieter en Roxy

  6 mei 2011 at 17:24

  Wij zijn het er helemaal mee eens.

  Ps. Kom eens langs… als je durft.

   
 3. Pieter en Roxy

  6 mei 2011 at 17:26

  Pps. Dat laatste was een grapje.

  Ppps. Heb je dit zelf geschreven? (vraagt Roxy)

   
 4. pity

  9 mei 2011 at 09:03

  Helemaal raak !!!!!!!!!
  Liefs

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: